Monday, May 30, 2011

Makeup Majlis Bertandang

Tengah browse-browse facebook tiba-tiba ternampak gamba dari butik pengantin masa majlis bertandang minggu lepas. Ala, yang aku kecoh-kecoh pasal mak andam yang super cerewet yang toreh kening aku jadi separuh tu... Cantik pulak gambar selepas makeup, harus la cantik kan untuk menjaga reputation beliau...



For those yang berminat mendapatkan perkhidmatan beliau dengan syarat harusla bersabar dengan kerenah dia yang superb cerewet dan pelbagai terms lain yang dikenakan ke atas pengantin. Itu tak termasuk attitude mak andam yang SUPER DIVA mengalahkan artis. Kalau agak-agak hati tak kuat macam aku ni, baik tak payah. Cari je mak nyah andam lain. Sekian


Pesanan untuk Cik Iss *jika anda membaca post ini* : Boleh tak maniskan muka dengan sedikit senyuman? Bukan susah pun...

2 Komen sikit-sikit sudah:

kaSih.CinTa.GadiS said...

OMG!!ngeri nyer dgr psl mak andam nie...naseb bek yg kt sg.besor tu leh gelak2 lg kan..klo yg nie aku ada,gelak2 ng ko..mau dia sekeh kepala aku!!hahahah...

aku rs org amek dia sbb bj dia vouge de vass la..so,xleh nk wat apa la kan...MOJ! *mak ok jeee!! pengaruh maharaja lawak!!*

Azura Ayu said...

Itu la pasal! Muke ketat giler macam la aku ni wt salah padahal aku ni yg kuar duit bayar servis dia utk bekerja dgn aku. Sbnrnye design baju tu aku yg request aku bg sample gambar and suruh dia wt ikut taste aku. Klu 100% ikut idea dia, aku rase cm hampeh gak la kot! Sblm ni pn bile aku gi butik dia, aku tgk baju xde la cntik mane ponnnnn... !!

Post a Comment