Thursday, March 15, 2012

Surprise Baby Shower!



*Suddenly rajin update blog sebab dah gembira*



This is a surprised party held by Didie and the geng. Didn't expect anything sampai la aku sampai di tempat kejadian pun aku still blur. Yelah, diorang ajak gi makan kat Pizza Hut Wangsa Maju, so aku fikir ok jela.. Standart la makan-makan kan. Tapi cuma terdetik kenapa si Akak tiba-tiba join. Bukan untuk menidakkan kehadiran Akak, tapi selalunya dia jarang join sebab dia dah ada anak, rumah dan tempat kerja pun jauh. Apa-apa pun sangat-sangat appreciate ko datang sebab dah lama sangat tak jumpa ko!


As usual, gambar semua dicilok dari FB Didie. Thanks Di, ko lah planner, ko lah organizer. Memang cute sangat party set up yang ko buat tu.. Terharu sangat-sangat. Seriously masa mula-mula sampai Didie jerit surprise! tu aku macam blur. Surprise mende? Sampai la aku nampak gambar aku kat seat tuh. Hahahah! Rupa-rupanya korang dah pakat dengan laki aku eh?? Patut la dia macam baik lain macam je.. Nak mintak permission keluar dengan korang pun smooth and silky. Chewahhhh....





Aku yang bertukar dari blur ke suprised.

Nearly 9 month pregnant!

Handbag ganti husband sebab dia tak boleh join

Us!

Camwhoring 1

Camwhoring 2

This is before aku sampai. Akak over excited kan?

With Ipan and Che Ziela

With Didie, Ipan and Akak


Us with Ipan.. Baru baik demam tapi kena demam balik ye..

Ummi Diana tak dapat join. Beiya-iya planning tp last-last tak dapat join

The gift. Mak aku cakap "baby tak keluar lagi dah dapat hadiah?" Thanks alot korang!!!

Comel je abang Ipan. Get well soon dear.


Last but not least, thank Didie, Che Ziela, Akak and Diana sebab secretly organized party ni untuk aku. Terima kasih banyak-banyak sebab sanggup spend masa, tenaga dan duit untuk aku. Tak tahu macam mana nak balas jasa korang semua. Walaupun party ni sangat-sangat simple tapi ianya sangat-sangatlah bermakna dalam hidup aku. Hanya Allah yang mampu membalas budi baik korang. Sayang korang sangat-sangat. *hugs!*



1 Komen sikit-sikit sudah:

kaSih.CinTa.GadiS said...

Hihi.. Hope u like it!

Post a Comment